Call of Duty pregăteşte Ricochet, un tool anti trişare pentru Warzone, Vanguard

Activision s-a săturat de trişori în shooterele sale şi a amnuntat un tool numit Ricochet, unul anti cheat, integrat în Warzone şi Vanguard. Hackerii şi cheaterii au stricat serios experienţă în Call of Duty în ultima vreme, manipulând jocul.

Asta s-a văzut inclusiv în open beta-ul Vanguard, iar Activision are ac de cojocul lor. A dezvoltat un serviciu anti cheat, care va opri problema, iar Ricochet se aplică la nivel de driver/kernel pentru PC. Va asista în identificarea cheaterilor şi îmbunătăţirea securităţii serverelor. Ricochet va debuta în Call of Duty Warzone, odată cu noul update cu harta Pacific.

Va sosi şi în Vanguard şi aparent vom vedea asta şi în cross platform play candva. Driverul kernel va identifica trişorii şi este doar o parte a mecanismului anti cheat. Ricochet e inspirat din mecanismele anti cheat din Valorant. Există totuşi îngrijorări cu privire la privacy şi nivelul de acces. Un leak online dezvăluie deja că protecţia driverului nu e prea bună şi e uşor de anulat sau scos.

via mysmartprice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.