Trilogia Grand Theft Auto Remastered se lansează pe 11 noiembrie; Avem un trailer nou

Chiar dacă Rockstar nu e gata să ne ofere un GTA nou, ne consolăm cu o versiune Remastered, sub forma lui GTA Trilogy, care va sosi pe 11 noiembrie 2021. Cu această ocazie vedem şi trailerul de mai jos.

Pe numele său complet Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition, jocul a fost subiect de speculaţii o perioadă şi a fost confirmat în această lună. Trilogia include versiuni remasterizate de GTA 3, GTA Vice City şi GTA San Andreas, iar după debutul digital de pe 11 noiembrie avem şi unul de copii fizice pe 7 decembrie. Trilogy va costa în jur de 60 de euro.

Noile versiuni de joc au fost create de către cei de la Grove Street Games, care au folosit Unreal Engine de la Epic Games pentru a moderniza aceste titluri. Trilogia se va lansa atât pe PS5 şi Xbox Series X şi S, dar şi pe Nintendo Switch, PS4, Xbox One şi PC. Am înţeles că ar veni şi pe mobil. Rockstar afirma că noile jocuri vor avea un sistem nou de iluminare şi vor umbla la umbre, vreme şi reflexii.

Trailerele prezintă mai multă culoare şi o definiţie mai bună a personajelor şi vehiculelor din joc. S-a umblat la texturi ale drumurilor, clădirilor şi altele. Versiunile de PC ale jocurilor vor avea suport pentru NVIDIA DLSS, iar versiunile de PS5 şi Xbox Series X vor suporta rezoluţie 4K la 60 FPS. Cei cu Xbox vor găsi jocurile în GamePass.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.