Ubisoft anunţa Dawn of Ragnarok, următorul mare expansion Assassin’s Creed Valhalla

Assassin’s Creed Valhalla are toate şansele să fie jocul din seria AC cu cele mai multe expansion-uri, DLC-uri şi update-uri, după ce am aflat că un alt capitol al poveştii va fi dezvăluit în 2022. Se numeşte Dawn of Ragnarok şi avem toate detaliile despre el mai jos.

Dawn of Ragnarok va fi lansat pe 10 martie 2022 şi va fi disponibil inclusiv ca achiziţie separată la suma de 39.99 euro, pentru toţi posesorii jocului principal. Acest expansion este o creaţie Ubisoft Sofia şi face parte din gama de conţinut Year 2. În această parte a poveştii Eivor va găsi noi puteri divine şi vă pleca într-o odisee a salvării cu elemente mitologice. Regatul piticilor Svartalfheim se prăbuşeşte iar fiul lui Odin, Baldr a fost luat prizonier de către gigantul de foc Surtr.

Practic Eivor va deveni Odin şi îi va folosi toate puterile divine pentru a apăra regatul dwarfilor. Cei care fac precomanda primesc imediat acces la Twilight Pack, care include cosmetice cu look apocaliptic, printre care şi un lup în flăcări ca mount. În viitorul expansion ne vom lupta şi cu inamici de foc, dar şi de gheaţă, din Jotunheim.

Între timp ne pregătim de actualizarea Assassin’s Creed Valhalla 1.41, care aduce noi opţiuni stealth şi de dificultate.

Ubisoft a mai anunţat şi Crossover Stories, în care Eivor şi Kassandra se pot întâlni în misiuni speciale, disponibile gratuit. O poveste cu Eivor şi Kassanda apare în Valhalla şi una cu Kassandra şi Alexios în Odyssey.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.