God of War a sosit pe GeForce NOW + alte 7 jocuri

Am încercat God of War pe PC la început de an, probabil cel mai curajos release de joc de PlayStation pe PC din ultima vreme. A fost o portare reuşită, dar care a forjat serios plăcile video. Cu un RTX 3050 uneori poţi pica şi la 20-30 FPS în secvenţele mai intense. Acum nu mai trebuie să îţi faci griji, deoarece dacă ai abonament GeForce NOW cu RTX 3080 în sfârşit poţi rula jocul like a boss.

O altă noutate este faptul că membrii GeForce NWOW se pot juca şi pe Mac la calitate 1440p sau chiar 1600p pe terminalele compatibile. Pe terminalele mobile ajungeţi până la 120 FPS, cu sesiuni de joacă de până la 8 pore pentru membrii RTX 3080. Cea mai nouă versiune de GeForce NOW aduce şi o altă imbunatire: în sfârşit nu mai trebuie să introduci userul şi parola Ubisoft connect de fiecare dată, ele fiind reţinute după prima logare.

De asemenea, săptămâna aceasta vine cu un nou set de demo-uri gratuite care se pot juca instant (mai multe detalii pe blog) pe GeForce NOW. În total, membrii se pot aștepta la 8 titluri în librăria GeForce NOW săptămâna aceasta, care pot fi regăsite mai jos:

One Reply to “God of War a sosit pe GeForce NOW + alte 7 jocuri”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.