EA SPORTS introduce în FIFA 22 un echipament românesc

EA SPORTS continuă promovarea conținutui românesc dedicat în franciza de jocuri video FIFA și introduce în FIFA 22 Ultimate Team un echipament unic, cu un design inspirat din măștile tradiționale și simbolurile folclorice românești. 

„Ne bucurăm să continuăm tradiția introducerii de conținut românesc dedicat în seria FIFA, foarte apreciată încă de la prima iterație – FIFA 20, și sperăm că românii pasionați de fotbal și jocuri video vor purta cu mândrie acest echipament special, pe terenurile virtuale de joc.”, a spus Ionel Stănescu, Line Producer EA SPORTS FIFA, EA România

Echipamentul din FIFA 22 Ultimate Team are culoarea curry-ului aş zice, vine cu guler albastru şi număr alb. Include o serie de cercuri roşii care îl “piperează” din loc în loc şi personaje mascate inspirate din folclorul nostru. Îmi amintesc cumva de măştile de la Subcarpati.

Echipamentul va fi introdus în FIFA 22 Ultimate Team în data de 5 mai și va putea fi obținut de jucătorii din întreaga lume prin intermediul unui Squad Building Challenge, până pe 12 mai.

FIFA 22 este dezvoltat de EA România și EA Vancouver. Canalele de social media ale comunității EA SPORTS FIFA: Facebook, Instagram sau Twitter @easportsfifa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.