GeForce NOW aduce Baldur’s Gate 3 în cloud

Saptamana trecuta in joiaGFN Baldur’s Gate 3 a fost vedeta, iar veste saptamana e ca jocul este acum disponibil pe platforma GeForce NOW.

Membrii se pot întoarce în Forgotten Realms în acest next-generation RPG de la Larian Studios, aflat în lumea Dungeons & Dragons și plin de personaje dinamice, monștri periculoși și inamici puternici. Fie că te vei juca singur sau alături de prieteni, te poți juca acum Baldur’s Gate 3 pe PC-uri mai slabe, Mac, sau chiar în mișcare pe dispozitive mobile.

Baldur’s Gate III a sosit in early access in 2020, iar full release-ul vine in august 2023. E un titlu single player, dar are si mod multiplayer online si local cu pana la 4 gameri. Se bazeaza pe setul de reguli Dungeons and Dragons de editie a cincea.

Cei care beneficiază de un abonament Ultimate pot juca acest titlu, dar și altele pe un RTX 4080 în cloud, la calitate de până la 4K 120 fps pe PC și Mac, chiar și în rezoluții ultrawide.

Sărbătoarea continua cu aniversarea de 3 ani a GeForce NOW care vine cu recompense în Dying Light 2 disponibile acum pentru membri, gratuit, din portalul GeForce NOW Rewards. Recent NVIDIA GeForce NOW a implinit 3 ani si a adus o serie de recompense pentru fani. In plus, am aflat ca in februarie nu mai putin de 25 de jocuri noi ajung pe platforma.

Nu în ultimul rând, mai jos este lista de jocuri de săptămâna aceasta:

  • Recipe for Disaster (Gratuit pe Epic Games, 9-16 februarie)
  • Baldur’s Gate 3 (Steam)
  • Inside the Backrooms (Steam)

One Reply to “GeForce NOW aduce Baldur’s Gate 3 în cloud”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.