Need for Speed Unbound Volumul 5 apare pe 12 octombrie

Lansat pe 12 octombrie, Volumul 5* oferă noi autoturisme, design-uri, echipamente, opțiuni de personalizare și multe altele.

Acest volum vine cu un Speed Pass reîmprospătat, aducând 75 de rank-uri gratuite cu estetică retro caleidoscopică și personalizări disponibile, precum și puternicul Buick Grand National GNX (1987) pentru piloții care ating nivelul 50. Jucătorii pot, de asemenea, să accepte provocarea de a obține 25 de ratări la limită în orice BMW, în timp ce sunt urmăriți de polițiști, pentru a debloca noul BMW M2 Coupé turbo (2023), demonstrând că străzile sunt ale lor și că nu pleacă nicăieri.

În plus, noile pachete de conținut premium vor fi disponibile în magazin, inclusiv înfricoșătorul “Trick or Street Swag Pack”, care dă viață legendarului MINI John Cooper Works Countryman ’17 personalizat, plus un set de echipament, o mască Skeleton Head, un efect special de condus, un claxon exclusiv și multe altele*.

Lista conținutului captivant din Need for Speed Unbound Volumul 5: 

 • Toate cele 14 Linkups: Jucătorii se pot confrunta în toate cele 14 Linkup-uri din Vol. 3 și Vol. 4 – arătând de ce sunt în formă maximă pe stradă, concurând în peste patru runde care prezintă cascadorii epice și condus eroic. Jucătorii care contribuie cel mai mult vor primi titlul de MVP, oferit în locații precum Ferma eoliană Yams, terenul de golf Marigold și cariera Jefferson.
 • Speed Pass actualizat: Volumul 5 oferă un Speed Pass reîmprospătat, care aduce 75 de ranguri cu estetică retro caleidoscopică și personalizări gratuite – atinge rangul 50 pentru a conduce Buick Grand National GNX (1987).
 • Noi provocări: Îndeplinește provocarea de a obține 25 de ratări la limită în orice BMW în timp ce ești urmărit de polițiști pentru a debloca Noul BMW M2 Coupé (2023). Jucătorii își pot construi un renume acceptând noi provocări zilnice, săptămânale și One Shot Challenges pentru a câștiga XP și a-și construi Banca.
 • Magazin in-game: Trei noi pachete de conținut premium pentru personalizare și estetică, care includ automobile noi, design-uri pentru acestea, efecte de condus și multe altele, vor fi disponibile în magazinul in-game.
  • Need for Speed™ Unbound – Trick or Street Swag Pack: Disponibil la prețul de 14,99 $, acest pachet premium conține legendarul MINI John Cooper Works Countryman ’17 personalizat, precum și o gamă incredibilă de ilustrații cu design clasic inspirate de stilul de animație de tip rubber-hose din epoca de aur a animației americane. Aceste ilustrații sunt prezente pe multiple articole, inclusiv pe un costum, masca Skeleton Head, un efect de conducere, un claxon exclusiv și multe altele.
  • Need for Speed™ Unbound – Volkswagen Beetle (1963) Legendary Custom Pack: Acest pachet este disponibil la prețul de 9,99 $ și oferă jucătorilor legendarul Volkswagen Beetle (1963) personalizat (bodykit și design) și o creștere cu 10 niveluri a Speed Pass-ului, care îi va recompensa cu 10 noi elemente estetice sau de personalizare.
  • Need for Speed™ Unbound – Vol.5 Customs Pack: Acest nou pachet de personalizare oferă jucătorilor 3 noi Custom Builds exclusive, inclusiv Chevrolet Corvette Grand Sport (2017), BMW i8 Coupé (2018) și Mercedes-AMG C 63 Coupe (2018) pentru 5,99 $.
  • Recompensă pentru abonații EA PLAY: Abonații EA Play se vor bucura de recompensa Epic Custom Mercury Cougar (1967).

Need for Speed™ Unbound este dezvoltat pentru noua generație de tehnologie și dispune de rezoluție 4K la 60 FPS pentru prima dată în serie. Volumul 5 va fi lansat pe 12 octombrie pe PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.