Ratchet and Clank PC Review: acum şi pe RTX, un port reuşit

În ultimii ani, Sony a adus pe PC unele dintre cele mai mari jocuri exclusiviste pentru PlayStation. Porturi precum God of War și Horizon Zero Dawn dar şi portul slab pentru PC Last of Us Part 1. 

Ratchet & Clank: Rift Apart este cel mai recent titlu publicat de PlayStation care a făcut saltul la PC și din fericire, a evitat aceleași capcane ca The Last of Us pentru a oferi un port în mare parte de înaltă calitate pentru jucătorii de pe PC.

După cum s-ar putea imagina, Ratchet & Clank: Rift Apart este un joc solicitant. Cerințele recomandate de Ratchet & Clank: Rift Apart sugerează cel puțin o placă grafică Nvidia GeForce RTX 2060 sau AMD Radeon RX 5700, 16 GB RAM și un SSD.

Noi l-am testat pe un sistem AMD Ryzen 7 3700x, 32 GB RAM şi un RTX 4080 de 16GB şi jocul merge destul de bine cu toate setările pe High/Highest pe o rezoluţie de 2K şi cu ray tracing ON.

Activarea setărilor maxime și activarea tuturor opțiunilor de ray-tracing fac ca ceea ce era deja unul dintre cele mai bune jocuri din industrie să arate mult mai bine. Grafica uluitoare a lui Ratchet & Clank: Rift Apart arată ca niciodată pe PC. Asta nu înseamnă că jocul nu arată grozav la setările inferioare. De fapt, Ratchet & Clank: Rift Apart conduce în continuare confortabil majoritatea jocurilor din departamentul grafică.

Oricine este interesat să joace Ratchet & Clank: Rift Apart pe PC va dori cu siguranță să se asigure că PC ul lor depășește cerințele recomandate pentru a profita la maximum de experienţă. 

De asemenea, vor dori să se asigure că au la îndemână un controller DualSense. La fel ca majoritatea celorlalte jocuri PlayStation de la prima parte, Ratchet & Clank: Rift Apart folosește foarte bine caracteristicile unice ale DualSense.

Jucătorii de PC care decid să cumpere Ratchet & Clank: Rift Apart pot fi, de asemenea dezamăgiți de durată scurtă. 

Jocurile anterioare Ratchet & Clank au oferit final surprinzător de bogat și conținut secundar pentru a-și spori valoarea de rejucare, în timp ce Rift Apart este relativ slab în acest departament.

Există câteva lucruri de făcut în afară de a trece prin povestea principală, dar jucătorii vor putea juca jocul 100% în intervalul de 10 până la 15 ore fără a depune atât de mult efort.

Ratchet & Clank: Rift Apart pe PC este un port aproape perfect al fantasticului joc PS5, oferind celor de pe PC șansa de a experimenta secvențele sale de acțiune incitante, momentele emoționale ale personajelor și grafica latest GEN. 

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.