“Inspirat de Funko Pop!, Funko Fusion sosește pe console și PC pe 13 septembrie

10:10 Games, în colaborare cu Funko, Inc. (Nasdaq: FNKO) și Universal Products & Experiences, alături de partenerul de distribuție fizică Skybound Games, au dezvăluit astăzi o nouă prezentare a jocului Funko Fusion și detalii despre lansarea acestuia, un extravaganza de acțiune co-op construit în jurul unora dintre cele mai mari branduri și personaje din cultura pop – și Funko Pop!.

Înainte de lansarea globală a Funko Fusion pe 13 septembrie 2024, jucătorii pot viziona un nou trailer care evidențiază doar o parte din gameplay-ul plin de acțiune și IP-urile preferate de fani pe care jucătorii le pot aștepta.

Funko Fusion va fi disponibil pe PC, PlayStation 4 și 5, Xbox Series X|S și Nintendo Switch. Pre-comenzile pentru edițiile fizice ale consolelor jocului încep de astăzi la anumiți comercianți globali, iar pre-comenzile în magazinele digitale vor începe în curând.

Funko Fusion este o experiență de aventură și acțiune, single player și co-op online, care aduce omagiu listei extinse de lumi iubite de la NBCUniversal și interpretările ireverențioase Funko Pop! ale figurilor care le populează. În joc, jucătorii vor celebra filmele și serialele TV preferate dintr-o gamă largă de peste 20 de francize: de la filme blockbustere cum ar fi Jurassic World, JAWS, Back to the Future, The Thing, Shaun of the Dead și Chucky; până la seriale TV de succes cum ar fi Battlestar Galactica, The Umbrella Academy și Masters of the Universe, și multe altele.

Funko Fusion este titlul de debut al 10:10 Games, un studio cofondat de Jon Burton, câștigător a cinci premii BAFTA și fondator al TT Games, împreună cu o echipă de dezvoltatori experimentați cunoscuți pentru munca lor la jocuri bazate pe cărămizi.

“Viziunea noastră la 10:10 Games este de a crea o experiență de joc video co-op incredibilă care va aduce jucători din întreaga lume împreună într-o experiență de joc unică, plină de energie și autentică”, spune Arthur Parsons, cofondator și șef al publicațiilor la 10:10 Games. “Realizat de o echipă talentată, Funko Fusion este o celebrare supremă a fandomului, combinând proprietăți iubite de film și TV pentru fiecare generație cu umor, mecanici distractive și acțiune rapidă și plină de adrenalină. Funko Fusion este experiența pe care credem că fanii o așteaptă să o joace, și, în final, personal, sunt încântat să-l am pe He-Man într-un joc video!”

“Funko Fusion este prima noastră intrare explozivă în jocurile video pe console. Fanii noi și cei de lungă durată vor traversa, explora și aventura prin lumi incredibile inspirate de unele dintre cele mai iconice branduri și personaje ale NBCUniversal, plus o mulțime de surprize atât de la Skybound cât și de la Funko”, a spus Jason Bischoff, VP de Licențiere și Dezvoltare de Afaceri la Funko. “Fanii au fost nerăbdători să afle mai multe informații de când am făcut anunțul. Suntem foarte recunoscători pentru această emoție și pentru oportunitatea de a începe să împărtășim munca extraordinară și parteneriatul prietenilor noștri de la 10:10 Games. Toamna 2024, este totul despre Funko Fusion!”

Fanii care fac pre-comandă pentru Funko Fusion vor primi un pachet tematic The Walking Dead la lansare, cu Rick Grimes and Michonne Hawthorne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.