SNEKI SNEK ȘI SONIC THE HEDGEHOG SPIRIJINĂ CONSERVAREA MEDIULUI CU MERCH ÎN EDIȚIE LIMITATĂ

Mascota Razer pentru sustenabilitate, Sneki Snek, își unește forțele cu iconul emblematic al SEGA, Sonic the Hedgehog, într-o colecție de articole vestimentare și produse de merchandising în ediție limitată. Colecția surprinde fuziunea dintre spiritul energic al lui Sonic și grija pentru planetă a lui Sneki Snek și încurajează protejarea mediului prin devizele “Gotta Go Fast” și “Save Trees“. Designurile încorporează estetica și culorile specifice celor două branduri – verdele acid al lui Razer și negrul completat de albastrul iconic al SEGA. 

Colecția în ediție limitată include:

  1. Sneki Snek x Sonic the Hedgehog Tee

Tricoul Sneki Snek x Sonic the Hedgehog are o croială lejeră și este confecționat dintr-un material confortabil, ușor elastic și cu o greutate medie. Este un produs util, casual, ce are un design iconic care sprijină o cauză importantă pentru gamerii atenți cu mediul înconjurător. 

  1. Sneki Snek x Sonic the Hedgehog Hoodie​

Descoperă confortul la un nivel superior și sprijină o cauză cu Hanoracul Sneki Snek x Sonic the Hedgehog! Cu o glugă ajustabilă și buzunare frontale practice, acest articol vestimentar realizat din colaborarea celor două legende ale gamingului este o adiție perfectă la garderoba oricărui jucător.

  1. Sneki Snek x Sonic the Hedgehog Thermal Bottle

Cu un design exclusiv, sticla dispune de izolație termică, un capac etanș și un finish cu textură pudrată pentru o combinație de stil, funcționalitate și durabilitate.

Asemenea întregului merchandise Sneki Snek de la Razer, veniturile obținute din fiecare piesă din această colecție sunt direcționate către salvarea a 10 arbori prin partenerul de conservare al brandului, Conservation International.

Pentru mai multe informații, accesează LINK-ul.

WHY: Mascota Razer pentru sustenabilitate, Sneki Snek, mobilizează comunitatea de gaming în jurul conservării mediului prin intermediul unei linii de merchandising atent realizate, care contribuie la programul global de protecție a arborilor al Conservational International. Împreună cu eforturile lui Sonic de a combate planurile diabolice ale lui Dr. Eggman, această colaborare celebrează o aliniere a valorilor în calitate de protectori ai planetei și un angajament comun pentru conservarea mediului înconjurător.

WHEN: Disponibil acum 

WHERE: Razer.com

PRICE: Sneki Snek x Sonic the Hedgehog Tee – 79.99€ PRP

Sneki Snek x Sonic the Hedgehog Hoodie – 99.99€ PRP

Sneki Snek x Sonic the Hedgehog Thermal Bottle – 49.99€ PRP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.