Gaming Marathon incepe pe 8 iunie: cel mai mare festival de gaming al verii

Peste 300.000 de fani ai jocurilor video sunt așteptați sâmbătă, 8 iunie, la cel mai mare festival de gaming al verii: Gaming Marathon. Evenimentul promite o aventură extraordinară pentru toate generațiile de gameri, oferind prietenii noi și experiențe de neuitat. Sesiunile de joc vor începe la ora 10 pe www.gaming-marathon.ro, cu multe surprize și premii.

“Este cel mai mare festival de gaming al lunii, în Europa, și marchează începutul verii festivaliere din România. Fiecare YouTuber este un artist, fiecare canal de YouTube o scenă. Avem 26 de artiști, deci 26 de scene la Gaming Marathon-ul din iunie”, a declarat Tudor Dăescu, co-organizator Gaming Marathon.

Pe parcursul evenimentului, gamerii din toată țara pot participa online la turnee de Fortnite, Counter-Strike, Brawl Stars, FC 24, Minecraft, Valorant, GTA și multe altele, organizate de cei mai iubiți streameri din România, având șansa să câștige numeroase premii.

În plus, streamerii vor încuraja tinerii să se implice în viața socială prin vot și alte forme de implicare civică. Ei vor testa două jocuri mobile gratuite create de studenți români, Demostate și Vote It, care permit jucătorilor să exploreze valorile democrației într-un mod interactiv și accesibil.

Din line-up-ul Gaming Marathon fac parte xSlayder, Theo Zeciu, Reddysh, Mitzuu, iSilent, Bobospider, Mădălin și mulți alții. Pentru mai multe detalii despre eveniment, line-up-ul complet și programul jocurilor, vizitați www.gaming-marathon.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.