Jocul Battlecore Arena este disponibil acum in early access gratuit

Ubisoft a anunțat că BattleCore Arena, un shooter competitiv gratuit, este disponibil în Acces Timpuriu pe PC prin Ubisoft Connect, Epic Games Store și Steam. Pentru a sărbători acest lucru, jucătorii care joacă între 6 și 13 iunie vor debloca automat un banner exclusiv „First Wave” pentru a se lăuda în stil printre primii adoptatori ai BCA.

Jucând ca un Core sferic, jucătorii vor intra pe hărți cu mai multe niveluri și se vor confrunta cu forțe gravitaționale în timp ce se rostogolesc, se avântă, sar și fac duble sărituri pentru a-și depăși adversarii cu mișcări bazate pe fizică. Jucătorii vor putea, de asemenea, să își expulzeze (sau să fie expulzați de) adversarii lor în timp ce folosesc un arsenal multi-fațetat, cu arme pentru impact la distanță mică sau putere la distanță medie, precum și avantaje care îi vor ajuta să evite pericolul, să elimine inamicii sau să își ajute aliații.

BattleCore Arena este un joc PvP cu moduri competitive, inclusiv Backup, un team deathmatch 3v3; Q-Ball, în care posesia miezului eponim este calea către victorie; și Free-for-all, o modalitate rapidă de a-ți testa abilitățile solo sau de a te încălzi înainte de a urca în clasamentele din meciurile clasate. Jucătorii își pot personaliza Core-ul cu opțiuni cosmetice pentru armură, lumini, bannere, explozii de eliminare și multe altele, astfel încât să-și poată arăta stilul în timp ce se deplasează prin arene.

Accesul Timpuriu va include noi sezoane care vor aduce mult conținut nou, cum ar fi noi arene, echipamente, moduri de joc, cosmetice… În plus, echipa plănuiește să implementeze noi funcții în funcție de cererile jucătorilor. Filosofia lor este să construiască jocul împreună cu comunitatea lor. Fiecare sezon, un nou Season Pass va permite jucătorilor să deblocheze cosmetice exclusive sezoniere, cum ar fi skin-uri pentru core, armură, explozii de eliminare, bannere și altele!

Inițial dezvoltat de o echipă de 3 dezvoltatori, proiectul a fost remarcat de Ubisoft după ce jocul a câștigat premiul întâi la un festival de jocuri video din Bordeaux. A fost doar o chestiune de timp până când echipa originală s-a alăturat Ubisoft Bordeaux pentru a forma noua echipă BattleCore Arena și a elibera întregul potențial al proiectului. Pentru cele mai recente știri despre BattleCore Arena și alte jocuri Ubisoft, vă rugăm să vizitați www.news.ubisoft.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.