Angry Birds Epic se lanseaza pe iOS si Android pe 12 iunie

Diversificarea celor de la Rovio continua, astfel ca dupa un joc de karting cu Angry Birds, acum ei sunt gata sa lanseze un joc turn based RPG. E vorba despre Angry Birds Epic, care a primit deja o lansare soft in Canada si Australia.

angry birds epic

Angry Birds Epic va debuta oficial in data de 12 iunie, adica joi si va sosi pe iOS si Android. Acest joc are si o poveste in spate si combina strategia turn based cu elementele role playing. Actiunea jocului se petrece in Piggy Island, iar ca de obicei porcii cei rai fura ouala pasarilor. Diferenta e ca acum si pasarile pot lupta, iar printre zonele unde se vor desfasura duelurile se numara saturi, munti, plaje si pesteri.

Faimoasele pasari rosii, cea neagra bomba si multe altele vor folosi arme pentru a se bate cu porcii. Rovio promite ca veti putea fabrica arme, precum o sabie de lemn, o tigaie sau un bat cu un burete, care aparent e tot arma. Fiecare personaj va avea parte de level up, armuri speciale, arme si potiuni variate. Umorul va fi un punct central aici, ca si in alte jocuri Angry Birds, iar bataliile pot aminti unora dintre voi de titlurile mai vechi Final Fantasy.

Sa vedem si cum arata sistemul de meniuri…

Via ndtv.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.