E3 2014: Ubisoft anunta Just Dance Now, care iti permite sa dansezi cu telefonul in buzunar (Video)

In cadrul E3 2014 Ubisoft a anuntat nu doar Just Dance 2015 pentru console, ci si titlul Just Dance Now, pentru telefoane mobile si tablete. Sute de melodii vor fi disponibile in catalogul Just Dance, prin intermediul unei aplicatii ce poate fi descarcata pe telefon.

just dance now

Smartphone-ul tau devine un controller prin intermediul accelerometrului si va veti putea conecta cu telefonul si la televizor daca e cazul. Jocul va sosi pe iPhone, iPod sau terminale Android, iar Ubisoft promite ca un numar nelimitat de jucatori se pot alatura experientei. Puteti inregistra si partaja experienta si posta scorurile pe Facebook si arunca o privire pe leaderboarduri.

Evident nu putea lipsi melodia lui Pharell, Happy din acest clip de prezentare de mai jos. Banuiesc ca intregul sistem se va baza pe accelerometru, dar va fi interesant de vazut cum va interpreta miscarile utilizatorului acest joc si daca va fi nevoie sa tinem in mana sau in buzunar telefonul. Din ce vad in trailer e ideal sa ai telefonul si un al doilea ecran langa, pentru a putea savura experienta.

Via Ubisoft

One Reply to “E3 2014: Ubisoft anunta Just Dance Now, care iti permite sa dansezi cu telefonul in buzunar (Video)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.