City Dodge, un joc Windows Phone in care trebuie sa eviti sa fii strivit

Stiu, stiu, prea multe jocuri iOS pe acest site si prea putine titluri de Android, ca sa nu mai vorbim de Windows Phone… Ei bine, acest din urma OS inca exista si are parte de cateva jocuri interesante, printre care si City Dodge.

City Dodge Windows Phone 1

El este un joc gratuit, disponibil AICI in care trebuie sa evitati sa fiti striviti de un zid urias care cade din cer. Asta il face un joc casual, care poate fi controlat cu un layout pe baza de doua butoane (dreapta/stanga). Astfel veti muta personajul controlat in dreapta sau stanga, in golurile din peisaj, astfel incat sa fiti teferi cand pica tavanul. Exista si un control single button, dar el nu e foarte intuitiv.

City Dodge ofera 5 orase diferite, printre care si New York City, Paris (mod crazy/expert), India si Egipt. In partea superioara a zonei de selectare a nivelelor veti nivelul de energie, numarul de modele stranse si un shortcut catre leaderboard. Fiecare sesiune de gaming in City Stage va consuma un punct de energie, pe care il recuperati odata cu trecerea timpului sau cheltuind bani.

Retineti ideea de a va feri de tavanul care pica si a sta fix in dreptul orificiului din tavan. Jocul ruleaza pe terminale Windows Phone 8 si 7.x fara probleme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.