Au aparut primele detalii despre FIFA 15: data de lansare, platformele pe care va sosi si noutatile (Video)

Parca de abia ieri am avut un joc FIFA World Cup 2014 de la EA si deja ne pregatim de FIFA 15. Jocul va sosi pe 26 septembrie in Europa, cel putin in versiunea de Nintendo 3DS si PS Vita, in vreme ce americanii il vor primi pe 23 septembrie.

fifa 15

Ma astept ca acest joc sa ajunga pe iOS, Android si Windows Phone pana pe maxim 1 octombrie, pentru a fi la zi cu actualizarea. Se pare ca gameplay-ul va fi in mare la fel ca in FIFA 14, cel putin pe consolele portabile. EA Sports afirma ca a umblat putin la inteligenta echipelor, la grafica (par care se misca, bara portii care tremura, jucatori care respira etc), dar si la “emotia jucatorilor”.

In plus vom primi si un sistem de iluminare imbunatatit, iar in ce priveste conceptul de emotie a jucatorilor, banuiesc ca vom vedea frustrare dupa ratari, bucurie mai mare dupa gol sau eventual nervi mai mari dupa un cartonas galben. Sa speram ca nu vom putea musca pe nimeni cu Suarez… EA Sports a inceput sa accepte si precomenzi pentru FIFA 15 deja, iar noul Ultimate Edition pack va aduce continuturi bonus in valoare de pana la 40 de dolari.

Via gamingbolt.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.