Cum sa trisezi in Flappy Bird; Iata cheaturi pentru scor maxim!

Daca mai aveti batranul Flappy Bird instalat, aflati ca avem cateva cheaturi si trickuri pentru voi. Ele se aplica atat pe iOS, cat si pe Android si gasiti si tutoriale mai jos. Fie ca vreti sa faceti un scor urias sau pur si simplu sa jucati mai usor acest titlu, iata ce aveti de facut.

cheaturi joc flappy bird

In primul rand pentru cei cu terminale Android rootate, avem o metoda rapida pentru a atinge un scor maxim. Veti avea nevoie de ES File Explorer, apoi va trebui sa deschideti Flappy Bird si sa jucati macar o data. Apoi veti inchide jocul, veti deschide ES File Explorer, face swipe dreapta si apasat pe Tools si activa Root Explorer. Apoi apasati pe “Local”, “Device”, scapati de meniul din stanga si apasati pe folderul “data”.

Cautati inca un folder, numit tot “data” si il deschideti. Faceti scroll pana jos, unde se afla fisierul “com.dotgears.flappy” si deschideti-l. Accesati folderul “shared_prefs”, apasati pe FlappyBird.xml si il deschideti cu ES Note Editor. Editati al patrulea rand din cod si schimbati “<int name=”score” value =”scorultau” /> cu <int name=”score” value =”valoareadorita” />. Puteti scrie 99999 sau oricat doriti.

Salvati fisierul si gata, va puteti lauda ca ati hackuit Flappy Bird pe Android. Mai jos aveti si doua metode pentru iOS, una pentru utilizatorii fara jailbreak si una pentru cei cu. Cei fara jailbreak se pot folosi de computer si vor edita tot cod, din cate vad.

Via Android Central

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.