Rovio promite ca Angry Birds Transformers va sosi in curand

Unul dintre fondatorii Rovio, Peter Vesterbacka a postat pe Twitter un teaser pentru Angry Birds Transformers, in care intreba publicul daca e incantat de lansarea jocului. In iunie aflam de existenta acestui titlu, in urma unui parteneriat dintre Rovio si Hasbro.

transformers angry birds

In mod normal ar fi trebuit ca jocul sa apara aproape de debutul filmului Transformers Age of Extinction, dar acest lucru nu s-a intamplat. Parteneriatul dintre Hasbro si Rovio va da nastere si la o serie de jucarii Telepods, care va vor aduce bonusuri in joc si probabil si tot soiul de sucuri, tricouri si chipsuri. Vom avea Autobirds si Deceptihogs de aceasta data, iar surse apropiate de Rovio au anuntat ca in urmatoarele zile vom afla mai multe despre joc.

Vara e sezonul propice lansarilor, iar Rovio a facut multe update-uri in ultima vreme, atat lui Angry Birds Go, cat si Seasons si urmeaza si unul penru Star Wars 2. Daca tot s-a pus pe treaba Rovio va profita de vacanta elevilor si studentilor si ne va oferi noul joc. Va fi interesant de vazut ce gen va fi abordat. Se zvoneste ca Transformers va fi un update la Angry Birds Go…

via BGR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.