Angry Birds Go! primeste un mod multiplayer prin cel mai nou update

Celebrul joc de curse din universul Angry Birds, Angry Birds Go a primit recent un update care ii aduce in sfarsit si o optiune multiplayer. Titlurile de kart fara multiplayer sunt ca smartphone-ul fara semnal WiFi si 3G, adica triste si asta era Angry Birds Go pana acum.

angry birds go multiplayer

Jocul e tot disponibil gratuit, iar actualizarea vine cu update-ul 1.4.0 al jocului. Problema e ca nu veti trece direct la joc cu alti gameri, ci veti avea nevoie de un “Piggy Island Driver’s License”. Rovio afirma ca aceasta e prima parte a unui update mai amplu, iar acest mod va aduce si un tip de Quick Race care va va gasi alti 3 rivali cu skilluri similare cu ale voastre pentru a va intrec eonline.

Daca sunteti conectati la Facebook veti putea si sa va provocati prietenii la o cursa. La finalul fiecarei curse puteti face un instantaneu al monentului si sa il potati pe web. Rovio a promis si un mega bonus special pentru cei care se logheaza 30 de zile consecutiv in joc. Problema e ca unii rivali au super masini deja si probabil au cheltuit suta de dolari sau mai mult pentru tot soiul de abilitati speciale, iar cursele par nedrept de grele.

Gasiti jocul updatat AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.