Assassin’s Creed Pirates disponibil gratuit pe iOS timp de o saptamana

Am jucat Assassin’s Creed Pirates cu ceva vreme in urma, cheltuind cam 20 de RON pe el si desi nu aveam asteptari prea mari de la acest titlu, el m-a surprins placut. Nu este vreun action adventure third person cu tema SF/istorica, ci mai degraba un simulator al vietii de pirat, daca pot spune acest lucru. Ei bine, Assassin’s Creed Pirates e disponibil gratuit pentru o saptamana incepand de azi.

assassins creed pirates gratis ios 1

Atentie, jocul e disponibil gratuit doar pe iOS, pentru ca dupa cum stiti in fiecare joi apare un nou ciclu de aplicatii in App Store si un nou joc gratuit al saptamanii. Puteti descarca jocul de AICI, cu mentiunea ca necesita minim iPhone 5 pentru a rula bine si a arata bine. Ubisoft a facut treaba buna cu acest joc, grafica sa aratand fantastic, iar efectele de iluminare fiind peste medie pentru un joc de mobil.

assassins creed pirates gratis ios 2

Veti porni de la un matelot care ajunge la comanda unei nave la un pirat pursange din Caraibe, iar intreg jocul se desfasoara din perspectiva navei de pirati. Bataliile au loc in regim turn based, cu sectiuni in care va feriti de proiectile si sectiuni in care trageti in inamici cu tunurile. Veti putea debloca nave noi, sa le upgradati, sa explorati si sa cautati comori si chiar sa participati la curse cu nave.

Clima si momentul zilei se va schimba si veti avea parte si de furtuni. Peste 50 de misiuni secundare si principale sunt incluse si exista si un mini game in care va feriti de navele imperiului, iesind din raza lor de actiune.

assassins creed pirates gratis ios 3

assassins creed pirates gratis ios 4

assassins creed pirates gratis ios 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.