Marvel anunta un nou fightning game la Comic Con: Contest of Champions (Video)

Daca v-a fost dor sa jucati cu Hulk, Iron Man sau Thor intr-un joc pe mobil sau tableta, atunci va veti bucura sa aflati ca ne pregatim de inca un fighting game adaugat universului Marvel. El se numeste Contest of Champions si a fost anuntat oficial la Comic Con 2014.

Contest-of-Champions-Marvel-Android-Game

Acesta este un joc de batai in adevaratul sens al cuvantului si din cate vad in trailer, el cam aduce cu Injustice. Titlul va sosi la toamna si e dezvoltat de studioul Kabam din Canada. Bataliile se dau one on one, iar luptele sunt de tip arcade. Exista si elemente de RPG aici, dar si un multiplayer bine pus la punct. Aparent avem si un Story/Quest Mode si o multime de eroi si villains din universul Marvel.

Contest-of-Champions-Marvel-Android-Game-1

Aparent povestea e una coerenta si nu doar o serie de replici servite peste animatii. Producatorii jocului au promis ca ii vom vedea in actiune pe Avengers, Thunderbolts, X-Men, Guardiands of the Galaxy, X-Force si multi altii, deci sunt sperante la personaje jucabile foarte multe. Interesant e ca acest joc nu va avea butoane virtuale sau joystickuri virtuale. Aparent exista 3 atacuri: light, mediu si heavy, plus o serie de combo-uri speciale.

Sa fie acesta un echivalent mobil de Marvel versus Capcom?

Contest-of-Champions-Marvel-Android-Game-2


Via Droid Gamers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.