Iata cum arata gameplay-ul lui Angry Birds Stella (Video)

Pe 4 septembrie, adica saptamana viitoare Rovio va lansa ceea ce promite sa fie un nou hit, numit Angry Birds Stella. Mai jos vedem primul hands on cu acest joc, care ne prezinta si jucariile Telepods dar si o grafica ce arata putin bizar.

angry birds stella

Grafica e una cartoonish, iar jocul pare desprins direct de pe foaia de desen. Vedem cum o pasare isi activeaza puterea ca o tornada si observam ca acum exista si ricose-uri, iar actiunea e plasata intr-o padure. Pasarile sunt acum efeminate, au parul lung si acesta este in mod clar un joc pentru fete. Am vazut ca exista o pasare care trage cu unde sonore, in stilul sotiei lui Shao Kahn din Mortal Kombat.

angry birds stella 2

Dahlia, Poppy, Willow si Luca sunt pasarile pe care le veti folosi, iar Gale e Printesa Cea Rea, cu care va veti lupta. Printesa va folosi porci, care ii sunt supusi, iar Angry Birds Stella pare a avea un cast exclusiv feminin. Stilul grafic al acestui Angry Birds e total diferit de ceea ce stim si as putea chiar spune ca el adopta un design “plat”, dupa modelul celor mai noi interfate.

Via Forbes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.