AMC lanseaza jocul oficial “Walking Dead No Man’s Land” pe iOS (Video)

Pana acum am vazut cel putin 3-4 jocuri Walking Dead, unele care au castigat titlul de jocul anului si altele mai putin reusite. Ei bine, iata ca si AMC, canalul de televiziune care difuzeaza Walking Dead a lansat in sfarsit propriul sau joc Walking Dead, sub numele de No Man’s Land.

walking dead no mans land joc ios  (1)

El este disponibil pe iOS gratuit si va pune in pielea lui Daryl Dixon, care se lupta cu zombii si diferiti raufacatori mai mult sau mai putin umani. Acesta este un RPG tactic, se pare, care parca imi aduce putin cu Walking Dead: Road to Survival, lansat pe Android cu ceva vreme in urma. Pe langa luptele turn based in No Man’sLAnd avem si posibilitatea de a antrena personajele si a le upgrada armele.

Putem alege si ce oameni traiesc si ce oameni mor, sa vanam walkeri in Terminus, in inchisoare si alte zone familiare din serial. Exista si provocari saptamanale si diferite sarcini de indeplinit in acest titlu. Din cate aud, vocea enervanta a lui Daryl a fost folosita in acest joc, iar personajele ne sunt oferite sub forma de carti de joc, fiecare cu abilitati speciale.

Nu va mirati daca exista si un energy meter aici si alte mecanici freemium.

via appadvice.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.