Final Fantasy XV va primi un MMO pe mobil realizat de creatorul lui Game of War

Nu o sa ma ascund dupa degete si o sa va spun direct ce parere am despre Final Fantasy XV. Il astept de 10 ani si atunci cand apare la finalul acestei luni am de gand sa il rumeg cu zecile de ore, riscand sa imi anulez total viata sociala din cauza sa. Intre timp, dupa cum ne asteptam, Square Enix vrea sa realizeze si un spinoff pentru mobil al acestui titlu.

final-fantasy-xv-mmo-joc-mobil

In ultima vreme Square a tot lansat jocuri de mobil din seria Final Fantasy, de la Mobius la Exvius si inca vreo 2-3. Acum si Final Fantasy XV ar fi gata de spinoff, sub forma de MMO creat de catre dezvoltatorul lui Mobile Strike si Game of War. E posibil ca Square sa aiba oarescare remuscari ca ne ofera un univers urias de explorat, dar doar in single player in noul sau titlu FF de pe console.

Compania se numeste Machine Zone si a avut un veritabil hit sub forma lui Game of War: Fire Age, cu o campanie uriasa si agresiva de marketing, pornita in 2014. Kate Upton si Mariah Carey au fost purtatoare de cuvant pentru acel joc. Apoi au creat Mobile Strike, care l-a avut pe Arnold ca imagine. Machine Zone promite ca va volosi personajele, povestea si soundtrackul din Final Fantasy XV, plus gameplayul din titlurile sale clasice.

Posibil ca rezultatul sa fie un freemium plin doldora de timere si o clona de Clash of Clans sau Game of War, dar daca jocul de console e genial, eu zic ca merita jucat si acest spinoff.

via Android Authority

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.