Cred ca nu e zi sa nu fiu intrebat “cand fac review lui Gangstar New Orleans“. Ei bine azi am aflat in sfarsit data de lansare a jocului ce a primit teasere cu mai bine de 4 luni in urma. Va debuta pe 30 martie, desi la drept vorbind e deja lansat in cateva tari.

E vorba despre soft launch si credeti-ma ca am facut rost de APK dupa haiduceli si jocul pur si simplu nu functioneaza inca pe Androidul meu. Ce stim cu siguranta e ca vom primi actiune in New Orleans, ceva inspiratie de la GTA si probabil si de la Mafia III, judecand dupa locul in care se petrece actiunea. Gameloft promite un univers mai mare de explorat, sute de vehicule de furat si zeci de misiuni de realizat.

Aparent vom avea si zone ale gastii noastre de aparat (Turf Wars), concept inspirat de San Andreas. Crafting-ul e si el adus in discutie si ne vom putea customiza personajele cu lookul dorit. Lansarea de pe 30 martie acopera atat iOS, cat si Android, iar jocul are sanse de 99.99% sa fie gratuit. O sa fim vigilenti si vine si review curand!

via Droidgamers

Gangstar New Orleans are in sfarsit data de lansare: 30 martie

One thought on “Gangstar New Orleans are in sfarsit data de lansare: 30 martie

  • August 28, 2017 at 7:24 am
    Permalink

    De pe ce site ați făcut rost de apk la Gangstar New orleans?Vă gog spuneti-mi și mie dacă puteți ca nu am răbdare pana jocul va fi compatibil pe dispozitivul meu!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.