Cumva am fost socat sa aflu ca exista un nou film Power Rangers in cinematografe. Si mai socant e faptul ca Mr. White din Breaking Bad e Zord, dar trecand peste asta avem si un joc asociat filmului, pe care il privesc cu precautie, pentru ca stim cu totii cat de “bune” sunt jocurile tie-in cu filmele. Jocul e numit Power Rangers: Legacy Wars si e gratuit in Play Store.

Veti construi o echipa cu 3 Power Rangeri folosind cutiile castigate in trageri la sorti de tip gacha. Odata ce aveti o echipa pregatita incepe lupta cu AI-ul si mecanica e tip piatra/foarfece/hartie aparent. Am vazut recenzii in care gamerii se plang ca exista oarecare delay intre comenzi, dar sper sa se rezolve pana apuc sa joc si eu acest titlu.

Grafica nu arata rau si ce e drept nu prea avem destule jocuri Power Rangers de calitate pe mobil ca sa fim asa mofturosi. Evident jocul e un freemium, deci pe undeva pe acolo e un paywall sau un timer, stamina meter care ne asteapta ranjind. Partea buna e ca macar luptele din multiplayer sunt in timp real si nu cu cine stie ce ghost.

Jocul aminteste de Marvel: Contest of Champions si miscarile, personajele si atacurile clasice din Power Rangers sunt la posturi. Controlul e pe baza de swipe-uri pentru a misca luptatori inainte si inapoi pe campul de lupta pe masura ce se umple un powe meter. Apoi trebuie sa apasati pe atacuri pentru a lovi inamicul si animatiile fiecarui atac sunt excelent.

Cu bune si cu rele testam jocul in curand.

Power Rangers: Legacy Wars se lanseaza gratuit pe mobil, e un fighter asociat noului film

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.