Jocul Words With Friends era deja popular acum câţiva ani, când dintr-o dată a ajuns viral. Motivul? Actorul Alec Baldwin a fost dat jos din avion pentru că efectiv nu se putea opri din jucat acest titlu. Acum vine şi Words With Friends 2, disponibil pe iOS şi Android.

Primul titlu se lansa în iulie 2009, deci era serios nevoie de o actualizaare. Acest joc în stil Scrabble este realizat de către Zynga are darul de a fi hit fără să facă nimic special. Printre noutăţi se numără faptul că primim o “rundă fulger” care solicită ca jucătorii să găsească cât mai multe cuvinte posibile într-o anumită perioadă de timp.

Asta în vreme ce se duelează cu alţi 4 jucători. Mai există şi o nouă versiune single player a jocului contra boţi cu AI, plus 50.000 de cuvinte au fost adăugate la dicţionarul lui Words With Friends. Noile cuvinte au de-a face cu referinţe pop culture şi mă gândesc că “fake news” şi “bae” nu erau în preajma în 2009, ba chiar nici “selfie”.

O veste bună e că veţi păstra jocurile neterminate şi listele de rivali din titlul original. Words With Friends 2 este disponibil gratuit in Play Store şi App Store, dar există şi in app purchases.

via Phone Arena

Words With Friends 2 debutează pe iOS şi Android

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.