Shadow Fight 3 a sosit în sfârşit pe iOS şi Android, drept cel mai nou joc de tip fighter, dar cu o abordare diferită faţă de Mortal Kombat X şi titlurile Nether Realm. Aici nu ne mai bazăm excesiv pe swipe-uri ci avem butoane virtuale afişate pe ecran pentru mişcările de luptă. Titlul este gratuit in Play Store şi App Store.

Ocupă în jur de 1 GB şi are un cutscene superb la început, aş zice chiar prea bine realizat pentru un joc de mobil. Creaţie a celor de la Nekki, titlul vine după un Shadow Fight 2 cu popularitate enormă pe piaţa din România. Simplul fapt că recenzia sa îmi aduce câte un comment nou sau două pe zi e grăitor pentru succesul acelui joc. Coregrafiile spectaculoase au fost păstrate în Shadow Fight 3, dar mi se pare că fizică e mai proastă şi luptătorii sunt mai greoi.

Avem o grămadă de arme şi itemuri de deblocat şi le putem asocia abilităţi şi perks acum. Există şi lupte în PvP evident şi o poveste amplă, plus vrăji pe bază de Shadow, care ne sunt acum oferite de la început şi nu mai trebuie să ne luptăm o grămadă pentru a le debloca. Faţă de primele jocuri care se bazau mai mult pe arte marţiale şi mai puţin pe arme, focusul trece aici pe uneltele de distrugere totuşi.

Se cam îmbină bizar cultura medievală europeană cu cea asiatică şi nu înţeleg ce caută un broadswoard în acest joc, dar să zicem că trecem peste. Grafica este evident superioară celei din Shadow Fight 2 şi avem acum o grafică 3D (kinda), deşi perspectiva şi vizualizarea laterală au rămas la posturi. Vă recomand să încercaţi totuşi titlul, dacă aţi fost fanii primelor două.

Cantitatea de content e uriaşă pentru mobil, dar avem şi timere la nivelele side quest.

Shadow Fight 3 disponibil acum gratuit pe iOS şi Android

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.