Parcă mai devreme că niciodată Sony a dezvăluit care vor fi jocurile pe care le va oferi gratuit în cadrul abonamentului PlayStation Plus pe luna ianuarie 2018. Numele mari din lineup sunt Deus Ex: Mankind Divided şi Batman: The Telltale Series, plus un bonus VR.

Deus Ex: Mankind Divided ne pune iarăşi în pielea lui Adam Jensen şi este un titlu cyberpunk RPG, plin de augmentări şi stealth. Acum trebuie să anihilăm un grup terorist şi vom folosi o perspectivă first person, combinată cu un sistem de cover third person. Se combină elemente de FPS, upgrade-uri de RPG şi dialoguri cu multiple opţiuni. Jocul sosea în vara lui 2016 pe console.

Batman: The Telltale Series este şi el gratuit, cu menţiunea că e vorba doar despre primul sezon aici. Îl veţi controla pe Bruce Wayne, dar şi pe Batman, cu multiple opţiuni ale dialogurilor, o relaţie complicată cu Catwoman, toate oferite pe parcursul a 5 episoade. Povestea se va transforma în funcţie de alegerile voastre.

Cine are PlayStation VR va primi şi jocul StarBlood Arena, iar un alt bonus este That’s You pentru PlayLink. Posesorii de Playstation Vita primesc Psycho-Pass Mandatory Happiness, titlu legat de apreciatul anime Psycho-Pass, iar cine are PS3 va primi Sacred 3 gratis, dar şi Book of Unwritten Tales 2. Tot posesorii de PS Vita mai au la dispoziţie îs Uncanny Valley, jucabil şi pe PS4.

Acesta este un horror mystery indie, cu puzzle-uri obscure şi alegeri care schimba soarta personajului.

via Sony

Iată jocurile gratuite de pe PlayStation Plus în ianuarie 2018
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.