Celebrul joc Life is Strange a sosit în ultimele săptămâni pe iOS, la preţul de 3 euro pentru primele 3 episoade (3 euro per episod mai bine zis). Episoadele 4 şi 5 vor sosi în curând, din ce am înţeles de la Square Enix.

În această aventură în 5 părţi o veţi controla pe Max Caulfield, studentă la fotografie care poate da timpul înapoi. Avem de-a face cu un titlu foarte apreciat pe PC, lansat în 2015 şi care abordează subiecte cam controversate şi complicate. Printre ele se număra suicidul în rândul adolescenţilor. Alegerile pe care le facem vor decide modul în care povestea se desfasoara.

Max Caulfield are 18 ani şi pune în aplicare faimosul butterfly effect, acţiunile sale influenţând cursul istoriei. Vrea să oprească o furtună care îi va devasta oraşul şi cauta şi persoane dispărute. Avem şi questuri în care trebuie să găsim obiecte şi rezolvăm puzzle-uri, dar şi schimbări pe care le putem aduce mediului din jur.

Square Enix a implementat binişorul controlul touch aici din ce am înţeles. Veţi atinge locurile în care vreţi ca Max să meargă sau obiectele cu care vreţi ca ea să interacţioneze. Dacă ţineţi apăsat degetul pe ecran şi faceţi swipe veţi mişca şi camera. E drept că durează ceva până vă obişnuiţi, dar eu zic că merită cu prisosinţă. Obiectele ce trebuie examinate şi secvenţele de point and click sunt ceva mai grele.

Găsiţi jocul în App Store.

Jocul Life is Strange este disponibil pe iOS
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.