Jucătorii de pe piaţa locală de gaming Lorraine şi Carbon au lansat un nou joc pentru mobil, numit Rumble League. Titlul are influenţe retro futuriste şi este disponibil prin soft launch deocamdată. Acesta este un joc multiplayer de strategie şi îl detaliem mai jos.

Utilizatorii găsesc jocul în Galaxy Apps pe telefoanele Samsung, dar pot solicita şi o versiune beta pentru iOS şi Android. Rumble League ne duce fix în anul 1987, într-o lume prinsă între viitor şi obsesia retro. Rezultatul este un titlu MOBA, cu elemente adoptate din lumea beat-up/arcade, când sălile de jocuri şi combo-urile erau la mare căutare.

Aminteşte puţin şi de Clash Royale, în ideea că folosim cărţi de joc şi le etalăm cheltuind unităţi dintr-o bară de energie care se încarcă. Toate personajele arată ca în fighterele din anii 80 şi avem şi roboţi nervoşi că personaje. Vă veţi putea construi deckuri de eroi, iar meciurile durează câteva minute. Văd inspiraţie trasă din Double Dragon, Street Fighter şi Streets of Rage şi acestea fiind un MOBA side scrolling înseamnă că vom avea unităţi mai light de atac şi unele cu rol de scut, plus altele cu rol de healer.

Carbon este un incubator de jocuri care sprijină dezvoltatori locali independenţi şi îi ajută să lanseze jocuri atractive. Debuta în 2016, iar Lorraine Studio este un dezvoltator de jocuri mobile cu sedii în Bucureşti şi Los Angeles. S-a remarcat prin lansarea titlului Link Twin, la început de 2017. Jocul Rumble League se descarcă de aici.

Lorraine şi Carbon lansează jocul Rumble League, titlu românesc retro-futurist
Tagged on:             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.