Cine vrea să joace o versiune navală de World of Tanks are noroc, pentru că tocmai s-a lansat World of Warships Blitz. Din ce ştiu jocul există de ceva vreme, dar de abia acum a ajuns pe Android şi iOS, gratuit.

Avem de-a face cu un titlu PvP de acţiune cu lupte navale de mare anvergură. Vine de la Wargaming, publisherul lui World of Tanks Blitz, care ne-a plăcut maxim. Jocurile Blitz sunt practic titlurile de pe PC, dar în variantă la scară mai mică. Pe lângă luptele PvP avem şi unele cooperative. Un mare plus e că jocul include şi un mod campanie, care reconstituie marile bătălii navale din Al Doilea Război Mondial.

Ca în World of Tanks avem ramificaţii uriaşe şi o varietate impresionantă de nave şi upgrade-uri. Există şi IAP-uri evident şi puteţi cumpăra currency precum Gold sau Silver. Se merge până la 99 de dolari. Puteţi alege nave ale armatei SUA, dar şi din Japonia, Rusia şi UK. Mi se pare interesant că în modul Co-Op jucaţi împreună cu alţi gameri contra AI-ului.

Mi se pare că World of Warships Blitz oferă mai mult content decât World of Tanks. Veţi putea controla Cruisere şi nave mici şi rapide care hartuiesc giganţii, dar şi portavioane. Se trage cu torpile, cu mitraliere şi elementul de strategie e important aici, dar şi deciziile la secundă. Evident, vom reveni cu review.

World of Warships Blitz este acum disponibil gratuit pe iOS şi Android

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.