Dacă simţeaţi lipsa unui nou joc Star Wars, staţi liniştiţi că vine unul nou imediat. Se numeşte Star Wars Rivals şi faţă de ultimele release-uri de pe mobil, acesta este un cover shooter third person. În mod bizar jocul a fost deja lansat în soft launch încă din vara trecută.

Îmi aminteşte de titlul asociat ultimului film Robocop, care nu era chiar rău. Şi Terminator Genesis a avut ceva de gen. Vă veţi petrece o bună parte din timp pe planetele celebre din universul Star Wars, dar ascunşi după cover, în spatele unor pietre, bucăţi de metal şi altele de gen. Mă cam săturasem de jocuri cu party-uri care se ataca pe rând, deci apreciez acest nou format.

Titlul va fi gratuit in Play Store şi dacă nu mai aveţi răbdare până la debut, puteţi să intraţi aici, să vă înregistraţi că beta tester şi apoii veţi primi acces la joc din Play Store. Veţi putea folosi personaje trademark, precum Finn, Bobă Fett, Han Solo şi Luke Skywalker, dar şi Darth Vader sau Leia. Trebuie să recunosc că jocul nu arată rău deloc, cel puţin judecând după duelurile cu lasere.

Veţi ajunge pe Scarif, Jakku, chiar şi pe Death Star şi pe Bespin. Eroii pot fi schimbaţi în mijlocul luptei şi vom avea şi lupte PvP. Utilizatorii Android au acces exclusiv la Death Troperi, care îi vor susţine la luptele online.

via Android Police

Star Wars Rivals este un nou cover shooter pentru mobil

2 thoughts on “Star Wars Rivals este un nou cover shooter pentru mobil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.