Cunosc multă lume pasionată de jocurile puzzle The Room şi am o veste bună pentru ei: a apărut încă un joc din serie. Ultimul a fost The Room 3, apărut acum un an şi acum îl avem şi pe The Room: Old Sins, disponibil în App Store la preţul de 24 lei.

Seria The Room datează din 2012, deci are deja 6 ani, lucru respectabil în lumea jocurilor de mobil. Aveţi nevoie de un iPhone, iPad şi iPod Touch cu iOS 10 sau versiune ulterioara. Putem salva progresul în iCloud şi avem o grafică super imersiva. The Room a avut mereu acel aer de puzzle-uri din Silent Hill, acel vibe creepy care se păstra totuşi discret, fără să exagereze cu gore sau sperieturi.

În The Room: Old Sins ne vom juca cu o uriaşă casa de păpuşi, gândită ca un labirint. Suntem cumva atraşi în acea casă şi trebuie să găsim calea de ieşire. Jocul abordează teme mature, precum obsesia şi finalul vieţii, dar şi urmărirea unui vis imposibil. În continuare tragem de manete, învârtim rotiţe şi navigăm în labirinturi, folosind şi acea lupă specială care face literele scrijelite vizibile.

Va trebui să ghidaţi jetul de apă pentru a porni o maşinărie in alta cameră, veţi avea şi cuferele clasice cu încuieturi complexe şi stilul de aici este mai degrabă gothic. Fireproof se ţine bine şi încă face jocuri atractive, dar sunt curios şi când o să vină cu o reţetă complet nouă…

The Room Old Sins ne duce într-o casă creepy de păpuşi, cu puzzle-uri noi
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.