Unul dintre cele mai complexe jocuri din ultimii ani, Final Fantasy XV e gata să ajungă pe mobil. Noul titlu va oferi o grafică mai light, cu personaje chibi şi va păstra grosul acţiunii şi poveştii din titlul de pe PS4 şi PC.

Final Fantasy XV: Pocket Edition se lansează pe 9 februarie şi este un remake al originalului de acum 2 ani. Dacă vreţi e o versiune “în miniatură”, iar povestea sa e împărţită în 10 capitole. Doar primul capitol se va putea descărca gratuit, pentru restul de 9 va trebui să plătiţi. Capitolele 2 şi 3 costă 0.99 dolari bucata, dar restul de 7 ajung la 3 dolari.

Puteţi cumpăra şi en gros, toate capitolele la 19.99 dolari. Jocul vine pe iOS şi Android, iar pentru a îl rula aveţi nevoie de un device cu iOS 11.1 şi un terminal cu minim Android 5.0. Pe Android e nevoie de un procesor tactat la minim 1.5 GHz şi cu măcar 2 GB RAM. Ca stocare jocul ocupa 5 GB, iar versiunea de înaltă rezoluţie ocupa până la 8 GB sau mai mult.

Ce sper eu e că nu vom mai avea acele drumuri infernal de lungi cu maşina în joc, cele în care pierdem şi 10 minute între locaţii, timp în care nu facem nimic. Square a păstrat tot dialogul şi questurile din titlul original, sistemul de level up e la fel şi bătăliile în care ne agăţăm cu săbiile de zone înalte şi aruncăm cu sabia sunt la fel. Urmărim aventurile prinţului Noctis şi ale prietenilor săi, Gladio, Ignis şu Prompto, care se lupta cu imperiul care îi atacă.

Vom avea până şi curse cu Chocobo şi toate acele questuri mititele răspândite pe hartă.

via BGR

Final Fantasy XV ajunge pe mobil săptămâna viitoare, într-o versiune chibi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.