Un joc “ca pe vremuri” cunoscut drept Earth Wars a ajuns în această săptămână pe Android, după ce fusese apreciat pe Nintendo Switch. Acţiunea pare extrasă direct dintr-un comic book, iar grafica o să placă pasionaţilor de jocuri old school.

Acţiunea acestui hack and slash se petrece în anul 2020, când extraterestrii au preluat controlul asupra lumii. Cum armele umane nu mai au efect asupra lor, e nevoie de soldaţi de elită care să elimine ameninţarea. Mie îmi dă senzaţia acest joc de o combinaţie între Contra şi Metal Slug, dar cu o doză de modernitate la nivel vizual şi atacuri mai flashy. Avem şi o muzică EDM modernă şi monştri gigantici, care sincer sunt fantastic realizaţi.

Unii ar merita chiar loc într-un Final Fantasy de acum 20 de ani. Veţi folosi săbii, arme de foc şi vrăji din ce văd pentru a lupta cu roboţi, demoni intergalactici şi alte creaturi bizare. Ce nu îmi place aici e că avem o cameră prea apropiată de acţiune şi nu prea putem savura fundalurile.

Earth Wars pune la bătaie şi peste 90 de arme, 16 personalizări pentru personaje (feminine şi masculine), plus echipamente protective de 30 de feluri. Il puteti descarca de aici pentru 19.99 lei.

 

via droidgamers

Earth Wars, joc apreciat pe Nintendo Switch ajunge pe Android

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.