Florence este unul dintre jocurile pe care le-am remarcat în App Store în ultima săptămână, sosind la fix de Valentine’s Day şi având evident de-a face cu dragostea. Ce e inedit la el e modul în care îşi etalează experienţa.

În cazul în care stilul vizual vă e familiar, nu e o coincidenţă pentru că designerul acestui titlu s-a ocupat şi de Monument Valley. Florence este o poveste de dragoste spusă sub formă de comic bookuri şi puzzle-uri. Este o poveste naivă, cu Polaroid-uri care trebuie scuturate, minute numărate până la întâlnire şi o fantezie imaginativă exprimată pe ecranul de smartphone.

Veţi interacţiona cu obiecte, personaliza elemente din viaţa de zi cu zi şi reacţiona la evenimente din viaţa de cuplu. Veţi petrece o bună parte din timp apăsând pe ecran pentru interacţiuni simple, uneori asamblând un puzzle. E amuzant că atunci când Florence încearcă să vorbească cu iubitul sau trebuie să compuneţi un puzzle din bucăţi pentru a crea un “speech bubble”.

Pe măsură ce cunoaşteţi mai bine personajul bula se compune mai uşor. Metafora much? Florence îl cunoaşte pe Krish, un violoncelist, pe care îl aude cantand în parc. Întâi se indragoseste de muzica să şi apoi de om. Aşa începe povestea, care evoluează pe parcursul a câteva capitole şi multiple acte. Dragostea trece prin toate etapele sale, inclusiv pasiune, certuri şi inevitabila despărţire.

Experienţa e comparabilă cu a filmului “500 Days of Summer” cu Joseph Gordon Lewitt şi Zooey Deschanel. Puteţi descărca jocul de aici la suma de 3 euro.

via Polygon

Florence este un joc de mobil care îţi arată cum e să te îndrăgosteşti
Tagged on:             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.