Cum ne apropiem de lansarea filmului Avengers Infinity War luna viitoare, era şi cazul să apară noi jocuri legate de universul Marvel. Cel mai nou titlu de acest gen este Marvel Strike Force, proaspăt lansat pe mobil şi gratuit in Play Store.

Jocul pune la bătaie 70 de personaje din start, printre care şi Spider-Man, Punisher, Black Panther, Iron Man şi Captain America. Seamănă puţin cu jocul Star Wars Galaxy of Heroes, părând a fi un titlu de acţiune turn based, judecând după trailere. Putem crea party-uri de eroi şi să ne luptăm cu party-uri de inamici. Pentru că grindingul e sfânt, jocul are şi auto battle şi posibilitatea de a grăbi de 4 ori acţiunea.

Avem şi abilităţi speciale pentru fiecare personaj, plus tot soiul de perks şi items pe care să le echipăm pentru fiecare erou. Hulk spre exemplu are Smash, Rage, Leap şi Always Angry, toate abilitaţi care au nivele upgradabile. Văd că i-au inclus şi pe Daredevil, Luke Cage, iar pe Thor l-au făcut cam prinţişor cocalar ca grafică. Drax e ceva mai slabanog aici. Există aparent şi o povest: Nick Fury aduna toţi eroii pentru a se bate cu Thanos, judecând după coperta de mai sus.

Gamora şi Doctor Strange întregesc lista de eroi. Staţi liniştiţi, pentru că jocul se găseşte şi în App Store, tot gratuit. Evident are IAP-uri. Ocupa vreo 200 MB.

Marvel Strike Force este un nou joc cu super eroi pe mobil, gratuit in Play Store

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.