După o perioadă scurtuţă de “invite only”, Fortnite Mobile este în sfârşit disponibil pentru toată lumea pe iOS. E gratuit şi necesită să aveţi de la un iPhone SE/6s/ iPad Mini 4 în sus. Deocamdată nu avem veşti despre o lansare pe Android, dar teoretic vine şi acolo în câteva luni.

Fortnite Mobile este un joc de tip Battle Royale, cu 100 de gameri aruncaţi pe o hartă exotică şi puşi să supravieţuiasca cu armele şi uneltele găsite. Diferenţa faţă de PUBG Mobile e că aici avem o grafică mai cartoonish, a la Team Fortress, Respawnables sau Blitz Brigade. În plus putem face şi crafting ca în Minecraft, construind scări, ziduri şi chiar clădiri în vreme ce ne mişcăm pe hartă.

Fornite debuta cu o versiune pe bază de invitaţie în luna martie şi deşi m-am înscris în primul val nu am primit invitaţia. Acest third person shooter are o fizică ceva mai absurdă decât PUBG, nu se vrea a fi realist şi din ce am văzut nu are vehicule. Are totuşi arme sniper mai precise şi în general arme puternice, cu lasere şi rachete la discreţie. Din ce am jucat până acum mi se pare că mori mult mai repede decât la PUBG, găseşti mai greu arme şi nu prea ai timp de crafting.

Servere se găsesc rapid şi îmi place că avem cross play cu PS4 şi Xbox One. De fapt eu mi-am păstrat şi contul de pe PS4 când am început să joc pe iPhone. Revenim cu impresii şi preview. Descărcaţi jocul de aici şi atenţie că are aproape 3 GB.

Fortnite Mobile este acum disponibil pentru toată lumea pe iOS
Tagged on:             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.