Life is Strange 2 primeşte un nou teaser video, cu aluzie la o poveste mai întunecată

Life is Strange 2 este unul dintre cele mai aşteptate jocuri ale toamnei, urmând să sosească pe 27 septembrie. Va fi tot un graphic novel/adventure episodic, iar acum am primit şi un teaser video pentru acest titlu. Pe lângă atmosfera întunecată ne promite şi un “mare reveal” pe 20 august.

Vedem doar 56 de secunde în care asistăm la filmarea unei maşini de poliţie, în care se află un ofiţer ce asistă la o infracţiune. La câteva secunde după ce e anunţată prin staţie infracţiunea ofiţerul şi maşina sunt aruncate cât colo. Pare să fie o poveste mai întunecată decât în primul joc şi probabil vom vedea noi tineri cu puteri supranaturale superioare. Mă gândesc la ceva gen filmul “Chronicle”.

Dontnod va prezenta probabil şi un demo de gameplay pe 20 august, fix înainte de Gamescom. În Life Is Strange o controlăm pe Max Caulfield, o adolescentă care avea abilitatea de a manipula timpul, ajutând-o pe prietena sa Chloe Price să o caute pe o fată dispărută. Acum se pare că putem muta obiecte cu puterea minţii, sau cel puţin aşa pare din teaser. Dontnod a promis şi că alegerea finală din Life is Strange va afecta povestea din Life is Strange 2.

Vor fi 5 episoade în cadrul lui Life is Strange 2, iar jocul va sosi pe PS4, pe Windows şi Xbox One. Până atunci putem juca un soi de prequel, cunoscut ca The Awesome Adventures of Captain Spirit, gratuit pe acele platforme. Creatorul jocului vrea să facă din Life is Strange o adevărată antologie, se pare.

via Polygon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.