Sony a anunţat astăzi că va extinde gameplayul din jocul God of War de pe PS4 printr-un mod nou de joc. E vorba despre New Game+, care va sosi sub forma unei actualizări pe 20 august. Ce aduce nou acest mod aflaţi mai jos.

E vorba despre noi echipamente, inamici mai puternici, dar şi posibilitatea de a sări peste secvenţele cinematice. Acest patch/update este complet gratuit, deci nu e vreun DLC pe bani din fericire. Inamicii sunt mai “buffed” şi au noi abilităţi. Fiind un mod New Game+ aveţi şi ocazia de va a păstra armurile, armele, vrăjile, talismanele şi resursele dobândite pentru Kratos şi Atreus la precedenta sesiune de joc.

Există şi o nouă posibilitate de îmbunătăţire a echipamentelor, adunand “Skap Slag”, o resursă nouă care va permite să faceţi upgrade-uri superioare. Cât despre posibilitatea de a sări peste cutscene-uri, ea vine atât la gameplayul normal, cât şi la New Game+. Pe 20 august jocul împlineşte 4 luni de la lansare, timp berechet pentru că toată lumea să înveţe pe de rost Valkyriile şi să afle spoilerele legate de Loki/Atreus.

Noile armuri şi vrăji incluse în update sunt numite “foarte puternice” de către Sony, deci vor fi utile pentru a ne lupta cu boşii deja destul de greu de bătut, precum regina Valkyriilor. Am înţeles că se pregăteşte şi o reducere pentru God of War, de aproximativ 33%.

God of War primeşte un mod New Game+ de pe 20 august
Tagged on:             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.