Cea mai nouă modă între jucătorii de Fortnite este să facă rost în mod neligitim de skinul special ce vine cu unităţile Samsung Galaxy Note 9 sau Galaxy Tab S4. Foarte mulţi profită că există telefoane Note 9 expuse în magazine şi fac rost de acolo de skinuri. Avem detalii mai jos.

După cum ştiţi Fortnite a debutat exclusiv pe telefoanele Samsung şi a rămas pe ele o perioadă de timp. Cei care au comandat un Galaxy Note 9 şi un Samsung Galaxy Tab S4 primesc şi 15.000 de V Bucks, monedă din joc sau un set de căşti. Oferta se aplică doar în anumite ţări, printre care SUA şi Marea Britanie. În plus, cei care au făcut precomanda au acces şi la un Fortnite Galaxy Skin special.

Magazinele Samsung se confruntă totuşi cu o invazie de fani ieşiţi la furat de skin-uri. Aceştia intră în magazin, descarcă jocul pe terminalul expus, se loghează în contul personal Epic Games, joacă cele 3 jocuri necesare pentru a da redeem la skin şi îl descarcă în contul propriu. Apoi rămân cu el pe orice device se mai joacă, inclusiv pe consolă. La unele magazine au început să apară deja afişe care sancţionează furtul de skinuri de acest gen.

Aveţi în acest articol imagini cu skinul special, care este mov şi transparent, plin de stele şi galaxii, aplicat peste un soi de Şerif Stelar. Soluţia ar fi simplă: blocarea instalării de aplicaţii în magazine şi reprezentante.

Sursa foto

via CNET

Skinuri Fornite de pe Galaxy Note 9 încep să fie furate tot mai des de pe unităţi din magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.