Sony a dezvăluit devreme jocurile pe care are de gând să le ofere gratuit in septembrie 2018 în cadrul abonamentelor PlayStation Plus. E vorba despre mega hituri, precum God of War III, ediţia Remastered şi Destiny 2, gratuite pentru posesorii de PS4 şi abonament PS Plus. Avem detalii mai jos.

Abonaţii PlayStation Plus vor mai avea acces gratuit şi la Another World – 20th Anniversary Edition și QUBE Directors Cut pentru PS3, plus Foul Play și Sparkle 2 pentru PS Vita. Ca şi în august, titlul party game Knowledge is Power rămâne gratuit, iar acum vine şi Here They Lie, un joc de PS VR, care e tot gratuit. Destiny 2 se poate descărca chiar de azi, aşa că veţi putea explora multiple planete în sistemul nostru solar şi vă veţi putea bate cu Red Legion.

God of War III este cel mai apreciat joc din seria God of War (până să apară cel actual de PS4) şi îl prezintă pe Kratos în cele mai lungi şi impresionante boss battles pe care le-am văzut în viaţa mea. Cea cu Poseidon m-a făcut să scap controllerul din mâna de câteva ori, iar acei cai acvatici uriaşi mi-au rămas adânc întipăriţi în memorie. E printre cele mai badass lupte văzute de mine în vreun joc vreodată,

Ne vom mai lupta şi cu Hercule, cu un păianjen uriaş, cu Helios şi cu Hades. God of War III se poate descărca gratuit pe PS4 de pe 4 septembrie. PlayStation Plus mai oferă şi acces la jocuri în multiplayer, pe lângă jocurile gratuite lunare, reduceri exclusive, 10 GB de stocare în cloud pentru salvari şi multe altele.

God of War III şi Destiny 2 sunt gratuite pe PS4 luna viitoare prin PlayStation Plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.