PlayStation 4 a primit actualizarea de firmware 6.0 şi nimeni nu înţelege ce e nou

Probabil aţi remarcat când aţi vrut să jucaţi demo-ul la FIFA 19 pe PS4 că un update vă împiedica să faceţi asta. E vorba despre actualizarea la versiunea de software 6.0, fără de care nu puteaţi avea acces la funcţiile online. Actualizarea ocupă câteva sute de MB şi toată lumea se întreabă cum de nu are un changelog lung ca o evanghelie.

În general o actualizare punct zero, fie că e vorba despre un iOS, Android sau chiar un joc video se lasă cu noutăţi babane. Pe de altă parte au fost şi update-uri mari venite cu versiuni fără nume glorios, precum 5.50 care a adus Play Time Management. Această funcţie îi permite unui părinte să monitorizeze cât timp petrece cel mic pe consolă. Aducea şi wallpaperuri custom.

Versiunea 5.0 a fost şi ea importantă, cu Team Tournaments şi modificări importante aduse funcţiei de mesagerie. Softul 6.0 totuşi are un changelog mititel care zice doar “This system software update improves system performance”. Lumea încă le cere celor de la Sony posibilitatea de a schimba numele de pe PSN spre exemplu. Trebuie spus că softul 4.0 aducea suport pentru display HDR şi îmbunătăţea sortarea în foldere.

Atenţie la firmware-ul 6.0 pentru că sunt şi postari pe Reddit cu gameri ale căror console s-au brickuit cu acest update. Aveţi un caz aici şi încă unul aici. Vouă cum v-a mers actualizarea?

via Slashgear

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.