Dacă în PES 2019 putem juca cu FCSB, ei bine aflaţi că în sfârşit si FIFA va include o echipă românească. Surse apropiate de EA Sports au confirmat că FIFA 19 va include echipa CFR Cluj. Jocul debutează pe 29 septembrie, iar începând cu 13 septembrie a fost disponibil demo-ul jocului pe PC, PS4 şi Xbox. Eu sunt precaut si zic sa asteptam sa vedem intai jocul.

CFR Cluj se va găsi aparent la secţiunea “Rest of the World”, acolo unde o găseam de obicei pe Sahtior, AEK Athena, PAOK şi alte echipe de gen. Sparta Praga se va afla la rândul său în aceeaşi secţiune, împreună cu Viktoria Plzen. Nu garantez 100% ca CFR va fi acolo, deci asteptam. Recent am aflat şi ratingurile celor mai buni 30 de jucători din FIFA 19, cu Cristiano Ronaldo în frunte, având 94 de puncte.

E inedit să o vedem pe CFR Cluj în FIFA 19, mai ales că a fost eliminată destul de rapid din Champions League, de Malmo, dar şi de Dudelange din Europa League in acest sezon. Dacă aveţi şi curiozităţi legate de cei mai buni jucători români din acest titlu, aflati că Ştefan Radu este cel mai bine cotat. Veteranul de la Lazio are ratingul de 80, fiind urmat de Vlad Chiricheş (78) şi Constantin Budescu, care are 75. Florin Andone are 77, iar Răzvan Marin 75.

Gică Hagi figurează la legende cu ratingul de 91. Nu stăm rău nici la portari, cu un rating de 78 pentru Ciprian Tătăruşanu.

Sursa foto 1/ Sursa Foto 2

via digisport.ro

CFR Cluj ar fi singura echipă românească din FIFA 19; Iată detalii
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.