Nu ştiu dacă ştiaţi, dar pe lângă jocul de mobil Call of Duty la care lucrează King, mai există şi unul deja gata de la Tencent. Acesta a intrat în faza beta în China, sub numele de Call of Duty Mobile şi azi vedem capturi de ecran din acel titlu.

Titlul era anunţat de către Activision şi Tencent la începutul lunii august şi de fapt este realizat de către o filială Tencent, Timi. Va fi disponibil exclusiv în China, dar nu are încă o dată clară de lansare. Trebuie să ştiţi că beta-ul este disponibil deja totuşi. Capturile de aici provin de la jucători chinezi care au postat imaginile pe reţelele de socializare.

Cei care au petrecut deja câteva minute în acest titlu îl descriu ca un soi de Black Ops 2 de mobil. Aparent va păstra şi câteva dintre hărţile clasice din jocurile Call of Duty de pe console şi PC. Din ce am înţeles este de fapt o portare şi emulare a lui Call of Duty Online, combinând hărţi, moduri şi arme din diferite titluri CoD. Veţi avea parte de hărţile Highrise din Modern Warfare 2 şi Shipment din Modern Warfare spre exemplu.

Black Ops 2 contribuie cu Standoff şi Hijacked. Îmi place maxim meniul de selecţie a armelor, dar HUD-ul pare cam aglomerat la prima vedere. Nu că ar fi foarte diferit de ce oferă PUBG totuşi. O să jucaţi şi în legendara harta Nuketown şi mare minune dacă nu avem şi un mod Battle Royale pe viitor. Nu e clar dacă varianta finală va fi gratuită sau nu şi dacă ajunge şi în Europa.

via Dexerto

Call of Duty Mobile este o portare a lui Call of Duty Online pe mobil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.