Fallout 76 intră în beta pe 23 octombrie pe Xbox şi pe 30 pe PS4/PC

Fallout 76 va sosi pe 14 noiembrie, dar până atunci aflăm detalii despre perioada sa de beta. Cum cei de la Bethesda sunt pasionaţi de acronime, beta nu e doar BETA, ci B.E.T.A (Break It Early Test Application), care va sosi pe 23 octombrie 2018 pe Xbox One şi pe 30 octombrie pe PS4 şi PC.

Pot accesa B.E.T.A-ul doar clienţii care au făcut precomanda pentru Fallout 76. Veţi găsi un cod special pe chitanţa de precomanda sau în mailul de confirmare. Apoi intraţi pe Bethesda.net, vă logaţi cu contul Bethesda şi introduceţi codul aici. Perioada de B.E.T.A are ca scop un test de stres şi încercarea de a împinge jocul la toate limitele posibile.

Ca atare serverele sale nu vor fi sus 24 din 24, pentru că echipa va lucra în perioadele de downtime la rezolvarea bugurilor. Aflaţi şi că beta-ul ocupa 45 GB. Titlul este un action RPG, care va avea şi multiplayer şi este al noulea joc în seria Fallout. Are rol de prequel şi va fi primul titlu Bethesda Game Studios care pune aşa mare accent pe multiplayer/latura online.

Veţi juca individual sau cu un party de până la 4 oameni. Ni s-a promis un univers open world de 4 ori mai mare decât cel din Fallout 4. Lumea de aici se numeşte Appalachia şi este modelată după West Virginia. Include şi repere din zonă, de la Parcul Camden, la podul River Gorge, Capitoliul. Acţiunea se petrece în anul 2102, la 25 de ani după războiul nuclear care a devastat Pământul.

Jucăm ca o persoană care a ieşit din adăpostul anti atomic, în cadrul unui plan de a recoloniza Pământul. Bethesda a regândit sistemul de progresie SPECIAL, cu 7 atribute vitale: strength, perception, endurance, charisma, intelligence, agility and luck. Veţi putea cheltui puncte de skill pentru a creşte fiecare atribut.

Aveţi extra detalii aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.