Reigns Game of Thrones e un joc pe care trebuie să îl încerci; Disponibil pe iOS, Android

După multe teasere şi o aşteptare destul de lungă, iată că avem încă un joc Game of Thrones, ba mai mult decât atât un pairing cu seria de jocuri Reigns. Noul joc se numeşte Reigns: Game of Thrones şi a sosit în ultima săptămână pe Steam, iOS şi Android. Avem detalii despre el mai jos.

Cu stilul vizual inconfundabil Reigns ni se spune povestea celor 7 regate. Putem juca din postura unor diferiţi lideri care încearcă să obţină mult râvnitul gron. Pornin la drum ca Daenerys, mama dragonilor şi jucam şi cu Jon Snow, Tyrion Lannister şi chiar Sansa Stark. Pe măsură ce conducem mai mult sau mai puţin eficient tărâmurile vom putea muri, porni războaie şi prelua controlul altor personaje.

Reigns este un joc inedit pentru standardele din ziua de azi. A fost descris ca un “Swipe em up” şi se bazează mult pe decizii, dialoguri şi alegeri. În jocul acesta avem o întrebare legată de conducerea regatului, plus o alegere binară: swipe în dreapta sau în stânga ne permite să acceptăm sau să dăm răspuns negativ întrebării. Fiecare alegere a noastră are impact în 4 zone: putere militară, favoruri religioase, popularitate domestica şi bogatia regatului.

Fiecare factor e reprezentat de un meter dedicat. Avem şi mini game-uri, precum turniruri sau bătăi în taverne. Pe Android jocul costă 19.99 lei, iar pe iOS costă 4 euro, deci tot pe acolo (cu TVA). Deja are 1000 de recenzii pozitive în App Store. Revenim cu review!

via Droidgamers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.