Chiar dacă nu suntem în perioada anului în care apar filme Fast & Furious, avem totuşi jocuri din această franciză. Se pare că Asphalt 9 va primi un rival, sub numele de Fast & Furious Takedown, iar înregistrarea pentru acest titlu a început deja.

Nu e nici pe departe primul joc pe mobil din această serie, doar că ultima tentativă a fost mai degrabă o clonă de CSR Racing. Avea totuşi o tonă de opţiuni de tuning şi ceva poveste şi dialoguri cu street talk. Judecând după trailerul de 20 de secunde primim un soi de endless runner cu ciocniri în slow motion şi chiar obstacole care vă cad în cale. Vă fugăreşte şi poliţia şi avem şi curse liniuţă, cel putin teoretic.

Universal Games a colaborat cu cei de la SMG Studio (creatorii Thumb Drift) pentru a realiza acest joc. Va sosi pe iOS şi Android şi pare să fie inspirat de Thumb Drift. Aş paria pe un titlu gratuit aici cu IAP şi se pare că va sosi cu 60 de maşini licenţiate. Inclusiv Dodge Charger-ul lui Domic Torreto, sau Flip Car-ul lui Shaw. Şi personajele din film vor apărea în joc.

Fast & Furious Takedown va avea multiplayer, sub form de ligi Versus. Veţi face cascadorii, urmăriri cu elicoptere chiar şi multe altele. Sincer aş fi preferat un rival pentru Asphalt 9, mai mult decât pentru Asphalt Overdrive. La 250.000 de înregistrări va fi activat un decal unic oferit jucătorilor. La pragurile de 500k şi 750k apar şi alte bunătăţi.

via Venturebeat

Asphalt 9 are rival: Fast & Furious Takedown vine pe mobil în curând

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.