Unul dintre cele mai aşteptate shootere ale anului, Battlefield V se lansează în România pe 20 noiembrie. Bine, de fapt se lansează în toată lumea la acea dată, dar pe 20 are loc un eveniment special de debut. Se ţine la Media Galaxy Park Lake începând cu ora 18:00 şi avem detalii despre el mai jos.

Tot la Media Galaxy Park Lake au fost şi ultimele lansări de jocuri Assassin’s Creed şi Watch Dogs 2. Ce se întâmplă la evenimentul dedicat noului titlu Battlefield? Se lasa cu concursuri cu premii şi surprize şi o noutate faţă de precedentele evenimente este faptul că gamerii pot încerca jocul pe sisteme ASUS ROG. În această săptămână am aflat că a fost activat ray tracing-ul în BFV, deci o să arate superb exploziile şi personajele de pe câmpul de luptă.

NVIDIA a lansat noi drivere care deblochează funcţia Ray Tracing din acest titlu. Reflexiile alea shiny şi frumoase vor fi la posturi. În plus Microsoft a relansat actualizarea Windows 10 pe octombrie 2018, care activează DirectX Ray Tracing în DirectX 12. Faţă de principalul său rival din 2018, Call of Duty Black Ops 4, creaţia EA Dice are şi o campanie generoasă in single player, cu o poveste interesantă.

Totul se petrece în Al Doilea Război Mondial, cu poveşti mai puţin exploatate până acum. Avem personaje feminine, lupte în Norvegia, sabotori în spatele liniior inamice şi pe cei care au ales să lupte fără vreo afiliaţie la un stindard. Jocul trebuia să vină în octombrie, dar a fost amânat. Modul Conquest ar trebui să fie epic, prin grandoarea bătăliilor desfăşurate pe o hartă uriaşă.

BFV se va axa pe luptă în grup, party based şi pe lipsa de resurse pentru că totul să fie cât mai realist. “Grand Operations” este un alt mod atractiv, care va permite să faceţi o campanie de război pe o perioadă mai lungă de timp, cu multiple runde şi obiective. Va fi şi un mod Battle Royale, care va sosi ulterior. Aveţi detalii despre evenimentul din România pe pagina de Facebook a lansării.

Battlefield V se lansează în România pe 20 noiembrie la Media Galaxy Park Lake

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.